TOBB 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı İkili İş Görüşmeleri Çorlu TSO'da Yapılacak

Sayın Üyemiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Dışişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 17 ülkeden ve farklı sektörlerden girişimcilerin katılımıyla “Türkçe Konuşan Girişimciler Programı” 10 Ekim 2018 tarihinde Çorlu TSO’da gerçekleştirilecektir.

Detaylı program aşağıda, ikili görüşmelere katılacak girişimcilere ait sektör bilgileri aşağıdaki linkte bulunmaktadır.

Saygılarımızla.

Türkçe Konuşan Girişimciler Programı

Tarih                     : 10 Ekim 2018 Çarşamba

09:30-13:00          : İşbirliği İmkanları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı ( Çorlu TSO / Batı Eğitim Salonu)
                                Firmalar arası ikili görüşmeler (Çorlu TSO /Enis SÜLÜN Konferans Salonu)

İletişim: Hande Nur SUCUKÇU

e-posta: handenursucukcu@corlutso.org.tr

Toplantının düzeni için yukarıda belirtilen iletişim bilgilerine başvurarak, ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Yayın Tarihi: 04 Ekim 2018 Perşembe, 14:36