TOBB ile TBB Başkanları ile İstişare Toplantısı, Tekirdağ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB), reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla seçilen belli şehirlerde Oda ve Borsalarımızla ortak toplantılar düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda, 24 Aralık 2018 Pazartesi günü Tekirdağ'da TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, Halkbank, Vakıfbank, TEB, ING, Eximbank, Odeabank, Şekerbank, Citibank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla Ramada Hotel'de saat 16.00'da istişare toplantısı yapılacaktır.

Söz konusu toplantıya Bankalarla sorunları bulunan üyelerimizin de katılımından memnuniyet duyulacaktır.

Yayın Tarihi: 19 Aralık 2018 Çarşamba, 10:46